TURUN PURSISEURA


Vuonna 1906 perustettu Turun Pursiseura ry on aktiivinen toimija ja liikuttaja, joka tarjoaa mahdollisuuksia koko perheelle kunto-liikunnasta huippu-urheiluun.  Seurassa on tällä hetkellä jäseniä 1614 ja veneitä rekisterissä 672. Laituripaikkojen ja talvisäilytystilojen lisäksi seura tarjoaa jäsentensä käyttöön neljä hyvin varustettua saaritukikohtaa.

Tervetuloa Turun Pursiseuran vierassatamaan!
N 60° 25,5′ E 22° 09,5′

Ole hyvä ja ilmoittaudu polttoaineasemalle tullessasi, jolloin saat tiedon vapaasta laituripaikasta.
Puhelinnumero 044 376 2655

SATAMAN WWW-SIVUT

TURUN PURSISEURA FACEBOOKISSA

2 days ago

Turun Pursiseura

Meidänkin asemalla tankkaat täysin FAME-vapaata dieseliä. Mittariongelma on myös saatu korjattua, joten tervetuloa tankkamaan!Seapoint veneasemilla myydään vain täysin FAME vapaata dieseliä. Viime aikaisessa keskustelussa ja uutisoinnissa on noussut esiin ensimmäisen sukupolven FAMEa sisältävien biodiesel-polttoaineiden ja dieselbakteeriksi kutsutun mikrobikasvuston diesel-polttoainejärjestelmille aiheuttamat haitat. Ongelma voi muodostua, kun FAME-tyyppinen ensimmäisen sukupolven biodiesel sitoo helpommin vettä ja on sitä kautta otollisempi kasvualusta dieselbakteeriksi kutsutuille pieneliöille. Polttoainetankissa ja -syöttöjärjestelmässä kasvamaan päässyt mikrobikasvusto voi aiheuttaa häiriöitä polttoaineen syötössä ja johtaa moottorien käyntihäiriöihin. Polttoainemerkinnät Polttoainemerkintöjen mukaisesti diesel-polttoaineet tulee merkitä B7-merkinnällä, joka tarkoittaa, että polttoaineessa voi olla enintään 7 % FAMEa. Merkintä ei kuitenkaan kerro sitä, että onko tai kuinka paljon polttoaineessa on FAMEa eli perinteistä biodieseliä. Seapoint venesasemilla myytävässä dieselissä on 0 % FAMEa eli polttoaine ei sisällä yhtään perinteistä ensimmäisen sukupolven biodieseliä. ... See MoreSee Less

Meidänkin asemalla tankkaat täysin FAME-vapaata dieseliä. Mittariongelma on myös saatu korjattua, joten tervetuloa tankkamaan!

2 days ago

Turun Pursiseura

Perjantai-peukutus 👍

Pyytillä jäi aiemmin viikolla viiri salkoon lippunarun katkeamisen vuoksi. Onneksi seurassa on nokkelia jäseniä. Eeva von Solinin miehistö sai virvelillä kalastettua viirin alas ja systeemin jälleen kuntoon. Hienoa!
... See MoreSee Less

Perjantai-peukutus 👍 

Pyytillä jäi aiemmin viikolla viiri salkoon lippunarun katkeamisen vuoksi. Onneksi seurassa on nokkelia jäseniä. Eeva von Solinin miehistö sai virvelillä kalastettua viirin alas ja systeemin jälleen kuntoon. Hienoa!

 

Comment on Facebook

Pahoittelemme, jos viiriin tuli minipieni reikä koukusta... 😁

6 days ago

Turun Pursiseura

Menovinkki, jos et ole merellä ensi viikonloppunaVeneilyturvallisuus puhuttaa Turun Ruissalossa, Tapahtumatelakalla, la 24.8. klo 12.30 järjestettävässä Saaristo Areena -paneelikeskustelussa. Onko veneajokortti oikea ratkaisu? Entä pelastusliivien pakollinen käyttö? Pitäisikö promillerajaa laskea? Ainakin nämä aiheet esillä. Keskustelijoina Suomen eturivin asiantuntijat: Veli-Pekka Nurmi (johtaja, Onnettomuustutkintakeskus), Jarkko Pajusalo (toimitusjohtaja, Finnboat), Saara-Sofia Siren (kansanedustaja, Kok.), Ismo Virta (toimituspäällikkö, Venelehti) ja Jan Jansson (puheenjohtaja, Suomen Purjehdus ja Veneily ry.). (Keskustelijoiden joukko täydentyy vielä). Puheenjohtajana Lassi Lähteenmäki, (YLE). Mitä mieltä sinä olet? Pitääkö veneilyturvallisuudelle tehdä jotain? Voit esittää oman ajatuksesi tai kysymyksesi tämän uutisen alle kommenttikenttään. #veneilyturvallisuus #saaristoareena #veneajokortti #promilleraja #pelastusliivit #veneily #turvallisuus #keskustelu #veneetesillä Ruissalon telakka Visit Turku ... See MoreSee Less

Menovinkki, jos et ole merellä ensi viikonloppuna

1 week ago

Turun Pursiseura

Knoppitietoa perjantain iloksi. Tiesitkö, että polttoaineasemamme on palvellut veneilijöitä jo 50 vuoden ajan? Retroilmeinen asemamme rakennettiin vuonna 1969. Aluksi asema toimi Esson lipun alla. ... See MoreSee Less

Knoppitietoa perjantain iloksi. Tiesitkö, että polttoaineasemamme on palvellut veneilijöitä jo 50 vuoden ajan? Retroilmeinen asemamme rakennettiin vuonna 1969. Aluksi asema toimi Esson lipun alla.
Load more

PALVELUT


 
sähkö
baari
wifi
Ravintola
Suihku
sauna

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 13:00. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 19:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 19:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Yhteystiedot

Pursiseuranranta 30, 20100 Turku | puh. (02) 276 2666