TURUN MOOTTORIVENEKERHO


Vierasvenesatama Airiston kupeessa Ruissalossa. Meillä on muutamia vierasvenepaikkoja, joita vuokrataan sopimuksen mukaisesti.

Yhdessä Satamapaikka.com:in kanssa Turun Moottorivenekerho mahdollistaa nyt myös paikan varaamisen ennakkoon. Sivun alareunassa olevaa vihreää nappia klikkaamalla pääset suoraan sataman varaussivulle, jossa voit valita haluamasi paikan ja maksaa sen verkkomaksulla.
Ennakkoon varatun paikan avulla pääsee kiireestä eroon, ja kukapa kesälomalla kiirehtiä haluaisi.

TMVK:n vierasvenesatama tarjoaa:

  • 2013 täysin uusittu laituri
  • Satamassa imutyhjennys, vesi- ja sähköpisteet
  • Sauna ja suihku
  • WC
  • Grilli
  • Airiston rannalla, lyhyt ja nopea matka lähteä kaikkiin merisuuntiin
  • Ruissalon Kylpylähotellin palvelut 100 m
  • Golf-kenttä 200 m
  • Polttoainepiste 50 m
  • linja-autopysäkki 100m, puolentunnin välein Turkuun ja takaisin

SATAMAN WWW-SIVUT

VARATTAVAT PAIKAT


Tässä kuvassa näet ennakkovarauspaikat. Paikkaa klikkaamalla pääset varaamaan.

PALVELUT


 
sähkö
baari
wifi
Ravintola
Suihku
sauna

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 18:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 18:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Yhteystiedot

Turun Moottorivenekerho, http://www.tmvk.com/vierasvenesatama-turku
Hietalantie 7, RUISSALO, TURKU, tel. 358400684277
sihteeri@tmvk.com

TMVK FACEBOOKISSA

Lounais-Suomen talvea 2020. Tässä tänään 21.1.2020 kuvassa näkyy jäätön avoin meri, vihreä nurmikko ja hiljainen satama. Lämpötila näin tammikuussa aamulla 8°C. Pitääkö kohta ottaa ruohonleikkuri esille? ... See MoreSee Less

Lounais-Suomen talvea 2020. Tässä tänään 21.1.2020 kuvassa näkyy jäätön avoin meri, vihreä nurmikko ja hiljainen satama. Lämpötila näin tammikuussa aamulla 8°C. Pitääkö kohta ottaa ruohonleikkuri esille?

 

Comment on Facebook

Heti näkyi tuttu paikka. Oltiin vierasveneenä teidän laiturissa viime kesänä ja tykättiin kovasti. Joitain kerholaisiakin heinäkuisena viikonloppuna pyöri sataman alueella ja tunnettiin olomme todella tervetulleiksi ja kaikki olivat tosi ystävällisiä. Ollaankin suositeltu kaikille veneileville tuttavillemme, että Turun suunnalla tätä rantaa ei kannata jättää väliin. Eikös siitä mennyt ihan vierestä bussikin keskustaan tarvittaessa? Kiitos paljon ja varmasti tullaan joskus uudelleen!

Kiitoksia Turun Moottorivenekerho - Åbo Motorbåtsklubb ry vuosikokoukseen osallistuneille! Kokous sujui mukavassa keskustelevassa hengessä. Viralliset päätökset menivät tietenkin odotetusti ja Kommodori Mikko Jokinen ja johtokunnan erovuoroiset jäsenet valittiin uudelle kaudelle. Kuvassa kokouksen vahvistama toimintakalenteri vuodelle 2020. Kaikki tapahtumat eivät kalenterissa tietenkään ole näkyvillä. Keväällä pyritään järjestämään MeriVHF -koulutus kun kerho on saanut uuden sertifioidun kouluttajan. Kokous antoi myös johtokunnalle ponnen tutkia mahdollisuutta yhteismatkan järjestämiseen tulevalla veneilykaudella. ... See MoreSee Less

Kiitoksia Turun Moottorivenekerho - Åbo Motorbåtsklubb ry vuosikokoukseen osallistuneille! Kokous sujui mukavassa keskustelevassa hengessä. Viralliset päätökset menivät tietenkin odotetusti ja Kommodori Mikko Jokinen ja johtokunnan erovuoroiset jäsenet valittiin uudelle kaudelle. Kuvassa kokouksen vahvistama toimintakalenteri vuodelle 2020. Kaikki tapahtumat eivät kalenterissa tietenkään ole näkyvillä. Keväällä pyritään järjestämään MeriVHF -koulutus kun kerho on saanut uuden sertifioidun kouluttajan. Kokous antoi myös johtokunnalle ponnen tutkia mahdollisuutta yhteismatkan järjestämiseen tulevalla veneilykaudella.

Juppi, hippi, punkkari 🌺 🎸 ... See MoreSee Less

Juppi, hippi, punkkari 🌺 🎸Image attachment

 

Comment on Facebook

Hyvälle näyttää👍🏻😍

Kaikki omissa persoonissa

Hienossa kelissä hyvää ruokaa😋 Kiitos Minna! ... See MoreSee Less

Hienossa kelissä hyvää ruokaa😋 Kiitos Minna!

Periksi ei anneta! 😂 ... See MoreSee Less

Periksi ei anneta! 😂Image attachment

 

Comment on Facebook

Hyvä hyvä. Terveisiä sinne.

VENEILYKAUDEN K18 PÄÄTTÄJÄISET LAUANTAINA 26.10. Klo 17.00 alkaen Kipparimajalla.

Iltaa vietetään juppi, hippi, punkkari teemalla.
Rantautumismaksu kerätään juhlassa käteismaksuna 15€/henkilö, sisältää
lämpimän ruoan, OPM.
Ilmoittautumiset 21.10. mennessä Sirkulle 0438202225.
Tervetuloa!
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Saako sinne osallistua entiset superjäsenet?

Näiden talkoiden pienin osanottaja ❤️ ... See MoreSee Less

Näiden talkoiden pienin osanottaja ❤️

Kohta aloitamme muinaistulien vieton napostelu buffetilla 😋 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Nam!♥️👍🌞

6 months ago

Turun Moottorivenekerho

Miltä saaritukikohdassa Kipparikarilla nyt näyttää? Saari-isäntä laittoi niin upeita kuvia, että ne on oikein olla meidän näkyvillämme! ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Kyllä kelpaa käydä! Muinaistulet 31.8.2019 ja Kipparikarin talkoot 14.9.2019. Talkoissa on enemmän mukavaa yhdessäoloa kuin hikistä puurtamista - rento ote kavereiden kesken.

Kyllä meillä vielä hyväksytään uusia jäseniäkin ;) http://www.tmvk.com/jasenasiat/maksut.html

Hyvältä näyttää. Syyskuu vielä hyvää veneilyaikaa ja lokakuussakin merellä on hienoa. Meillä venenoutoja ollut vielä marraskuussakin.

Eilen tultiin Kipparikarilta ja kyllä taas kehuttiin miten mahtavaa porukkaa seurassa on. Kaikki paikat on aina tip top. Valitettavasti ei olla päästy talkoisiin ja näin kantamaan omaa korttamme kekoon. Koitimme nyt edes hiukan osallistua haravoimalla uimarannalta sitä vihreetä kuplivaa mössöä.

Load more