TURUN MOOTTORIVENEKERHO


Vierasvenesatama Airiston kupeessa Ruissalossa. Meillä on muutamia vierasvenepaikkoja, joita vuokrataan sopimuksen mukaisesti.

Yhdessä Satamapaikka.com:in kanssa Turun Moottorivenekerho mahdollistaa nyt myös paikan varaamisen ennakkoon. Sivun alareunassa olevaa vihreää nappia klikkaamalla pääset suoraan sataman varaussivulle, jossa voit valita haluamasi paikan ja maksaa sen verkkomaksulla.
Ennakkoon varatun paikan avulla pääsee kiireestä eroon, ja kukapa kesälomalla kiirehtiä haluaisi.

TMVK:n vierasvenesatama tarjoaa:

  • 2013 täysin uusittu laituri
  • Satamassa imutyhjennys, vesi- ja sähköpisteet
  • Sauna ja suihku
  • WC
  • Grilli
  • Airiston rannalla, lyhyt ja nopea matka lähteä kaikkiin merisuuntiin
  • Ruissalon Kylpylähotellin palvelut 100 m
  • Golf-kenttä 200 m
  • Polttoainepiste 50 m
  • linja-autopysäkki 100m, puolentunnin välein Turkuun ja takaisin

SATAMAN WWW-SIVUT

VARATTAVAT PAIKAT


Tässä kuvassa näet ennakkovarauspaikat. Paikkaa klikkaamalla pääset varaamaan.

PALVELUT


 
sähkö
baari
wifi
Ravintola
Suihku
sauna

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 18:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 18:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Yhteystiedot

Turun Moottorivenekerho, http://www.tmvk.com/vierasvenesatama-turku
Hietalantie 7, RUISSALO, TURKU, tel. 358400684277
sihteeri@tmvk.com

TMVK FACEBOOKISSA

Lounais-Suomen talvea 2020. Tässä tänään 21.1.2020 kuvassa näkyy jäätön avoin meri, vihreä nurmikko ja hiljainen satama. Lämpötila näin tammikuussa aamulla 8°C. Pitääkö kohta ottaa ruohonleikkuri esille? ... See MoreSee Less

Lounais-Suomen talvea 2020. Tässä tänään 21.1.2020 kuvassa näkyy jäätön avoin meri, vihreä nurmikko ja hiljainen satama. Lämpötila näin tammikuussa aamulla 8°C. Pitääkö kohta ottaa ruohonleikkuri esille?

 

Comment on Facebook

Heti näkyi tuttu paikka. Oltiin vierasveneenä teidän laiturissa viime kesänä ja tykättiin kovasti. Joitain kerholaisiakin heinäkuisena viikonloppuna pyöri sataman alueella ja tunnettiin olomme todella tervetulleiksi ja kaikki olivat tosi ystävällisiä. Ollaankin suositeltu kaikille veneileville tuttavillemme, että Turun suunnalla tätä rantaa ei kannata jättää väliin. Eikös siitä mennyt ihan vierestä bussikin keskustaan tarvittaessa? Kiitos paljon ja varmasti tullaan joskus uudelleen!

Kiitoksia Turun Moottorivenekerho - Åbo Motorbåtsklubb ry vuosikokoukseen osallistuneille! Kokous sujui mukavassa keskustelevassa hengessä. Viralliset päätökset menivät tietenkin odotetusti ja Kommodori Mikko Jokinen ja johtokunnan erovuoroiset jäsenet valittiin uudelle kaudelle. Kuvassa kokouksen vahvistama toimintakalenteri vuodelle 2020. Kaikki tapahtumat eivät kalenterissa tietenkään ole näkyvillä. Keväällä pyritään järjestämään MeriVHF -koulutus kun kerho on saanut uuden sertifioidun kouluttajan. Kokous antoi myös johtokunnalle ponnen tutkia mahdollisuutta yhteismatkan järjestämiseen tulevalla veneilykaudella. ... See MoreSee Less

Kiitoksia Turun Moottorivenekerho - Åbo Motorbåtsklubb ry vuosikokoukseen osallistuneille! Kokous sujui mukavassa keskustelevassa hengessä. Viralliset päätökset menivät tietenkin odotetusti ja Kommodori Mikko Jokinen ja johtokunnan erovuoroiset jäsenet valittiin uudelle kaudelle. Kuvassa kokouksen vahvistama toimintakalenteri vuodelle 2020. Kaikki tapahtumat eivät kalenterissa tietenkään ole näkyvillä. Keväällä pyritään järjestämään MeriVHF -koulutus kun kerho on saanut uuden sertifioidun kouluttajan. Kokous antoi myös johtokunnalle ponnen tutkia mahdollisuutta yhteismatkan järjestämiseen tulevalla veneilykaudella.

Juppi, hippi, punkkari 🌺 🎸 ... See MoreSee Less

Juppi, hippi, punkkari 🌺 🎸Image attachment

 

Comment on Facebook

Hyvälle näyttää👍🏻😍

Kaikki omissa persoonissa

Load more