TURUN MOOTTORIVENEKERHO


Vierasvenesatama Airiston kupeessa Ruissalossa. Meillä on muutamia vierasvenepaikkoja, joita vuokrataan sopimuksen mukaisesti.

Yhdessä Satamapaikka.com:in kanssa Turun Moottorivenekerho mahdollistaa nyt myös paikan varaamisen ennakkoon. Sivun alareunassa olevaa vihreää nappia klikkaamalla pääset suoraan sataman varaussivulle, jossa voit valita haluamasi paikan ja maksaa sen verkkomaksulla.
Ennakkoon varatun paikan avulla pääsee kiireestä eroon, ja kukapa kesälomalla kiirehtiä haluaisi.

TMVK:n vierasvenesatama tarjoaa:

  • 2013 täysin uusittu laituri
  • Satamassa imutyhjennys, vesi- ja sähköpisteet
  • Sauna ja suihku
  • WC
  • Grilli
  • Airiston rannalla, lyhyt ja nopea matka lähteä kaikkiin merisuuntiin
  • Ruissalon Kylpylähotellin palvelut 100 m
  • Golf-kenttä 200 m
  • Polttoainepiste 50 m
  • linja-autopysäkki 100m, puolentunnin välein Turkuun ja takaisin

SATAMAN WWW-SIVUT

VARATTAVAT PAIKAT


Tässä kuvassa näet ennakkovarauspaikat. Paikkaa klikkaamalla pääset varaamaan.

PALVELUT


 
sähkö
baari
wifi
Ravintola
Suihku
sauna

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 18:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 18:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Yhteystiedot

Turun Moottorivenekerho, http://www.tmvk.com/vierasvenesatama-turku
Hietalantie 7, RUISSALO, TURKU, tel. 358400684277
sihteeri@tmvk.com

TMVK FACEBOOKISSA

Hyvää Juhannusta Härjänmaalta! Vielä muutama poiju vapaana😀 ... See MoreSee Less

Hyvää Juhannusta Härjänmaalta! Vielä muutama poiju vapaana😀Image attachment

 

Comment on Facebook

Hyvää juhannusta sinne ja terveiset Vaihelasta.🌞

Onko odotettu lämpimiä? Nyt kesä tuntuu kunnolla alkaneen ja piinalliset rajoituksetkin hieman hellittävät. Kuitenkin on hyvä muistaa että emme ole palanneet vielä koronavirusta edeltävään aikaan.Merivartiosto muistuttaa että Suomeen saapuva sekä Suomesta lähtevä huviveneliikenne länteen on velvoitettu suorittamaan rajatarkastus Maarianhaminassa sisärajavalvonnan voimassaoloaikana. Vartiolaiva Uisko toimeenpani valvontaoperaation Ruotsin merivartioston (Kustbevakningen) kanssa Suomen ja Ruotsin välisellä merirajalla. Suomen ja Ruotsin viranomaisten välillä on yhteistoimintaan vakioidut toimintatavat ja mm. partioiden välinen viestiliikenne käydään viranomaisradioverkossa yhteisellä kanavalla. Huviveneitä tarkastettiin molemmin puolin rajaa ja veneilijöitä muistutettiin voimassaolevista rajasäännöksistä sekä tarkastettiin kulkijoiden turvallisuuteen liittyviä varusteita ja ajokuntoa. Muun muassa Märketin edustalla Suomen ja Ruotsin välinen raja kulkee ilman välissä olevaa kansainvälistä vesialuetta, joten tiedonvaihto ja yhteistyö on entistä tärkeämmässä roolissa. Turvallista viikonloppua Ahvenanmereltä! Sjöbevakningen påminner att nöjesbåttrafik mellan Finland och Sverige ska skä via passkontroll via Marienhamn. Bevakningsfartyg Uisko utförde en övervakningoperation med Kustbevakningen vid Finland och Sveriges sjögräns i Ålandshavet. Myndighetsammarbet mellan Sjöbevakningen och Kustbevakningen fungerar smidigt tex. kommunikationen mellan patrullen genomförs med en gemensam radio kanal. Nöjesbåtar kontrollerades på båda sidan av gränsen och påmindes om säkerhets utrustning samt om giltiga gränsregulationerna. Trevligt och säkert veckoslut från Ålandshavet! ... See MoreSee Less

Onko odotettu lämpimiä? Nyt kesä tuntuu kunnolla alkaneen ja piinalliset rajoituksetkin hieman hellittävät. Kuitenkin on hyvä muistaa että emme ole palanneet vielä koronavirusta edeltävään aikaan.Image attachment
Load more