TURUN MOOTTORIVENEKERHO


Vierasvenesatama Airiston kupeessa Ruissalossa. Meillä on muutamia vierasvenepaikkoja, joita vuokrataan sopimuksen mukaisesti.

Yhdessä Satamapaikka.com:in kanssa Turun Moottorivenekerho mahdollistaa nyt myös paikan varaamisen ennakkoon. Sivun alareunassa olevaa vihreää nappia klikkaamalla pääset suoraan sataman varaussivulle, jossa voit valita haluamasi paikan ja maksaa sen verkkomaksulla.
Ennakkoon varatun paikan avulla pääsee kiireestä eroon, ja kukapa kesälomalla kiirehtiä haluaisi.

TMVK:n vierasvenesatama tarjoaa:

  • 2013 täysin uusittu laituri
  • Satamassa imutyhjennys, vesi- ja sähköpisteet
  • Sauna ja suihku
  • WC
  • Grilli
  • Airiston rannalla, lyhyt ja nopea matka lähteä kaikkiin merisuuntiin
  • Ruissalon Kylpylähotellin palvelut 100 m
  • Golf-kenttä 200 m
  • Polttoainepiste 50 m
  • linja-autopysäkki 100m, puolentunnin välein Turkuun ja takaisin

SATAMAN WWW-SIVUT

VARATTAVAT PAIKAT


Tässä kuvassa näet ennakkovarauspaikat. Paikkaa klikkaamalla pääset varaamaan.

PALVELUT


 
sähkö
baari
wifi
Ravintola
Suihku
sauna

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 18:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 18:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Yhteystiedot

Turun Moottorivenekerho, http://www.tmvk.com/vierasvenesatama-turku
Hietalantie 7, RUISSALO, TURKU, tel. 358400684277
sihteeri@tmvk.com

TMVK FACEBOOKISSA

Muinaistulien yö Härjänmaalla 31.8.2019. Tervetuloa! ... See MoreSee Less

Muinaistulien yö Härjänmaalla 31.8.2019. Tervetuloa!

Vau, olipa mukavaa kun olit KippariJazzeilla 2019! Rennon iloinen ja veneilyllinen ilmapiiri tarttuu näistä kuvista. Olisikohan syytä laittaa jo kalenteriin alustavasti päivämäärä 1.8.2020? Kuvakooste JasminJohannaPhotography ... See MoreSee Less

7 days ago

Turun Moottorivenekerho

Hyviä uutisia meripelastukselta. Hienoa Onvest!Sijoitus- ja kiinteistöliiketoimintaan keskittyvä perheyritys Onvest lahjoittaa 200 000 euroa rahapulasta kärsivälle Meripelastusseuralle. - Turvallisuus ja vastuullisuus ovat olleet yrityksemme keskeisiä arvoja alusta saakka. Siksi haluamme lahjoituksellamme varmistaa, että vesillä liikkuminen pysyy turvallisena ja Meripelastusseuralla on resursseja jatkaa arvokasta työtään, Onvestin toimitusjohtaja Kalle Kekkonen sanoo. Lue lisää: https://meripelastus.fi/blog/2019/08/19/onvest-tuplaa-lahjoituksellaan-valtion-myontaman-tuen-meripelastusseuralle/ ... See MoreSee Less

Hyviä uutisia meripelastukselta. Hienoa Onvest!

 

Comment on Facebook

Pitäisiköhän harkita onvestin asiakkuutta. Arvot kohdillaan. Bravo!

Pitäähän tämä jakaa uutisen yhteydessä: https://onvest.fi

3 weeks ago

Turun Moottorivenekerho

Järjestäytynyt veneilijä pitää sekä veneensä että omat veneilytaitonsa ajan tasalla ja kehittää hyvää veneilytapaa.Vaikka veneestä löytyisi plotterit ja tabletit, niin hyvänä tapana on pitää ajantasalla oleva merikartta koko ajan myös esillä. Siinä on myös positiivinen sivuvaikutus.. jossain vaiheessa varmasti herää miehistön nuorimpienkin mielenkiinto kartan värikästä värimaailmaa kohtaan. ... See MoreSee Less

Järjestäytynyt veneilijä pitää sekä veneensä että omat veneilytaitonsa ajan tasalla ja kehittää hyvää veneilytapaa.Image attachment

 

Comment on Facebook

Edelleen hyviä tietoläheitä on paljon. Oletko tutustunut vanhaan Vene -lehden nyt jo vanhaan juttusarjaan hyvästä veneilytavasta? https://venelehti.fi/hyva-veneilytapa/

https://www.opistopalvelut.fi/turku/courses.php?l=fi#pos-2-22-85

https://www.tslturku.fi/kurssit/merenkulku/

Vuoden odotetuin veneilijöiden yhteinen musiikkitapahtuma KippariJazz 2019 lähestyy kovaa vauhtia. Tapahtuma on jo tulevana Lauantaina Kipparikarin upeissa maisemissa.

Oletko käynyt jo osallistumassa tapahtumaan? Ketä artistia sinä odotat eniten?

Tapahtumasivulta löydät tietoa tapahtumasta sekä artisteista. Käy klikkaamassa itsesi tapahtumaan. Kiitos.

Köydet irti ja mukaan viihtymään aurinkoiselle Kipparikarille Lauantaina 3.4.2019.
... See MoreSee Less

Vuoden odotetuin veneilijöiden yhteinen musiikkitapahtuma KippariJazz 2019 lähestyy kovaa vauhtia. Tapahtuma on jo tulevana Lauantaina Kipparikarin upeissa maisemissa. 

Oletko käynyt jo osallistumassa tapahtumaan? Ketä artistia sinä odotat eniten? 

Tapahtumasivulta löydät tietoa tapahtumasta sekä artisteista. Käy klikkaamassa itsesi tapahtumaan. Kiitos.

Köydet irti ja mukaan viihtymään aurinkoiselle Kipparikarille Lauantaina 3.4.2019.

 

Comment on Facebook

Täällä ollaan jo niin juhlatunnelmissa, että julkaisun tapahtumapäiväksi on pienen kirjoitusvirheen takia osunut Huhtikuu. Ei me veneilijät sentään huhtikuussa tanssita. Tapahtuma pidetään siis tulevana aurinkoisena elokuun lauantaina. Tervetuloa mukaan!

Einille raikuvat ablodit sit.

1 month ago

Turun Moottorivenekerho

Hienoa! Kansainväliset Aurajoen Vauhtikisat vuodelta 1954! Turun Moottorivenekerho - Åbo Motorbåtsklubb ry toiminnassa kisat olivat aikanaan keskeinen toiminnan muoto.

Puuveneblogi.net
Julkaisemme sunnuntain kunniaksi nähtäväksenne mitä harvinaisinta herkkua! Teimme taannoin mitä jännittävimmän arkistolöydön Turun Moottorivenekerhon alkuvuosilta. Kyseessä oli vanha kaitafilmi, jonka saimme kunnian viedä digitoitavaksi. Turun Sirkkalankadulla sijaitseva Digiaura Oy (Digitalisointi.com) tekikin erinomaista työtä ja filmiltä saatiin digimuotoon kokonaiset 20 huimaa minuuttia. Filmin sisältö oli niin mielenkiintoista, että halusimme ehdottomasti tuoda sen ihmisten nähtäväksi. 1940-luvun lopulla perustettu Turun Moottorivenekerho järjesti legendaarisia Aurajoen Vauhtikisoja vuosina 1951 - 1955 ja filmiltä löytyikin huima tapahtumakooste vuoden 1954 Aurajoen Vauhtikisoista. Filmiltä voi bongata monia legendaarisia kilpa-ajajia. Tapahtumassa kilpailivat mm. Rauno Aaltonen, August Aaltonen, Heimo Hietarinta, Leon Basilier, Otto Brandt, T-B. Fagerström, Paavo Perttala ja Ruotsin Sune Andersson. Kilpailuluokkina olivat ns. vesitasojen A- ja C-luokat sekä urheiluveneet, joiden luokassa oli vain kaksi venettä. Väliajan ohjelmana nähtiin eräänlainen paikallisten yritysten uiva muotinäytösparaati, jossa oli mukana monia nykyäänkin tunnettuja yrityksiä. Olitko jonain vuonna katsomassa tapahtumaa tai tunnetko jonkun joka oli? Tunnistatko jonkun tutun yleisön tai osanottajien joukosta? Kuulisimme mielellämme tarinoita ja muistoja tapahtumasta! Pitemmittä puheitta, tässä tunnelmia alkuperäisistä Aurajoen Vauhtikisoista, joista nykyiset Aurajoen Wauhtiajot ovat saaneet inspiraationsa.
... See MoreSee Less

Ruissalon satama herää uuteen Ruisrock päivään, tietysti auringonpaisteessa ... See MoreSee Less

Ruissalon satama herää uuteen Ruisrock päivään, tietysti auringonpaisteessa

Kesäloma alkoi 😁 ... See MoreSee Less

Kesäloma alkoi 😁

Voi ei 😲 Tuulee.... ... See MoreSee Less

Voi ei 😲 Tuulee....Image attachment

 

Comment on Facebook

Viikonloppuna tullaan korjaustalkoisiin.

Moottorivenekerhon masto kaatui. 😏

Ensi vuonna tehdään sitten tukevampi "masto" ;-)

Emme voi polttaa kokkoa joten päätimme tehdä juhannussalon, ja hauskaa oli! ... See MoreSee Less

Emme voi polttaa kokkoa joten päätimme tehdä juhannussalon, ja hauskaa oli!
Load more