RISTIINAN SATAMA


Satamassa on vierasvenepaikat 7 veneelle sekä kiinnitysmahdollisuus suuremmille veneille tai laivalle. Palveluita ovat septi- ja pilssivesien imulaitteisto sekä sähkö- ja vesipisteet, wc ja laskuluiska.

Sataman vierasvenepaikat ja muut satamapalvelut hoitaa Ristiinan Pursiseura ry (www.ristiinanpursiseura.fi)

Ristiinan Pökkäänlahteen on valmistunut keväällä 2014 uusi asioimislaituri Kaukaanrannan torin eteen. Laituri on maksuton ja tarkoitettu lyhytaikaiseen asioimiskäyttöön (24 h).

HUOM: kun varaat paikan niin laiturin ovikoodi löytyy vahvistuksen yhteydessä toimitetusta PDF liitteestä.
SATAMAN WWW-SIVUT

PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

PALVELUT


 
Suihku
Ravintola
kauppa

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 13:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12:45. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 20:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 20:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.