TAALINTEHDAS


Satamamaksuun sisältyy sähkö, vesi sekä ilta- ja aamusauna. Satamavierailla on mahdollisuus käyttää maksullista pesutupaa, josta löytyy kaksi pyykinpesukonetta ja kuivausrumpua.

Satamatoimistosta löytyy laadukkaita myyntituotteita, mm. Holebrook of Sweden, MarinePool ja Henri Lloyd. Valikoimasta löytyy vaatteita,kenkiä, saappaita, koruja ja postikortteja.

Sataman vieressä sijaitsevalta saaristolaistorilta löytyy saaristolaistuotteita ja sataman läheisyydessä sijaitsee apteekki,Alko,kaksi ruoka kauppaa, ravintoloita ja kahvila sekä huoltoasema.Taalintehtaan torikauppa kukoistaa kesäkuukausien aikana keskiviikkoisin ja lauantaisin. Vieraamme arvostavat lähellä olevaa puistoa ja lasten leikkipaikkaa, iästä riippumatta.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä Baltic Jazz festivaali kerää yhteen moneen tunnettuja artisteja.Konserttiliput on viisasta varata hyvissä ajoin! (www.balticjazz.com) Baltic Jazzin aikana voi lämmin vesi loppua suuren käyttäjämäärän vuoksi.

SATAMAN WWW-SIVUT

VARATTAVAT PAIKAT


PALVELUT


 
sähkö
baari
kauppa
Ravintola
Suihku
sauna

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 18:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 18:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Yhteystiedot

Dalsbruk – Taalintehdas. http://www.d-marin.fi/Vierassatama.html
Puh: 0207 639 616 E-mail: gasthamnen@d-marin.fi
Osoite: Taalintehtaantie 691 25900 Taalintehdas

TAALINTEHDAS FACEBOOKISSA

Satama on tyhjentynyt viikolla lasketuista veneista. Kauniin aamun erottaa heinäkuusta lämpötila (-6 astetta) #dalsbruk #taalintehdas ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

🍀...☕️

4 weeks ago

Dalsbruks Gästhamn / Taalintehtaan Vierassatama

DB Marina, Taalintehtaan vierassatama ja Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen Avis-autovuokraamo aloittavat autonvuokrausyhteystyön samassa paikassa. Autonvuokraus palvelee kaikkia Taalintehtaalla: se mahdollistaa tutustumisen Kemiönsaareen ja lähialueisiin laajemmin, palvelee paikallisia ja vapaa-ajan asukkaita, jos tilapäinen autotarve yllättää ja helpottaa veneilijöiden miehistönvaihtoja

Auton- ja veneenvuokraus on siis oiva lisä Taalintehtaan ja DB Marinan palvelutarjontaan

DB Marina Avis Autovuokraamo Turku / Salo / Pori Avis #dalsbruk #taalintehdas
... See MoreSee Less

Keväällä 2020 DB Marina aloittaa yhdessä Buster Rentin kanssa veneiden vuokraamisen Taalintehtaalla. Uusi palvelu mahdollistaa veneilyn, ja Saaristomeren parhaisiin kohteisiin tutustumisen Taalintehtaalla ja Kemiönsaarella vieraileville sekä paikallisille asukkaille. Yhteistyön myötä kesänviettäjät pääsevät nauttimaan veneilyn iloista ilman huolta säilytyksestä, huolloista tai muusta ylläpidosta. Tämän helpommaksi veneily saaristossa ei tule, ja toimintamalli tukee veneilyn uusia tuulia. Veneitä voi vuokrata päiväksi, viikonlopuksi tai viikoksi kaikkina viikonpäivinä. Myös veneen vuokraaminen koko kesäksi onnistuu. Vierassataman toimisto ja henkilökunta opastavat veneiden käyttöön.

Vuokraveneet ovat turvallisia ja hyvin varustettuja Buster-, Yamarin- ja Cross-merkkisiä veneitä, jotka kaikki lukeutuvat Pohjoismaiden suosituimpiin venebrändeihin. Venevaihtoehtoja ja määrää tullaan säätämään kysynnän mukaan ja ensimmäisessä vaiheessa veneinä toimivat

Buster X (pituus 5,35 m, leveys 2,01 m, moottoriteho 70 hv, henkilömäärä 7)

Yamarin Cross 62 BR (pituus 6,15 m, leveys 2,29 m, moottoriteho 130 hv, henkilömäärä 7)

Buster Rent Buster Boats Yamarin Cross #dalsbruk #taalintehdas
... See MoreSee Less

Load more