Poronluodonkari (Krunni)

Tervetuloa merelliseen Kokkolaan!

Poroluodonkari (tuttavallisemmin Krunni) on ulkosaaristossa sijaitseva, vieraanvarainen mökkisaari. Noin 700 metriä pitkä, mäntymetsää kasvava kalliosaari on ikivanha kalastajatukikohta, jossa on paljon luonnonläheistä nähtävää, kuten kalaloisto, Lyysi. Lähestymistä suositellaan merkittyä sisääntuloväylää pitkin joko koillisen tai lännen suunnasta.

Tarkistathan aina matkaa suunnitellessasi tai saapuessasi reaaliaikaisen paikkatilanteen tältä satamakortilta. Varatuille paikoille ei voi kiinnittäytyä.

Satamakortilla näkyvät kaikki laitureilla olevat vieraspaikat. Paikan voit varata ennakkoon tai mikäli tilaa on, vasta paikan päällä. Paikka on maksettavissa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla, mm. pankkisovellukset, MobilePay. Paikka säilyy varattuna sinulle varaamasi ajanjakson ajalle seuraavaan päivään kello 11:45 saakka.

Jos tilaa on eikä paikkaa ole varattu, vierailusta yöpymiset mukaan lukien ei tarvitse maksaa.

veneily@kokkola.fi

https://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/vesiliikenne/

logo_green_x135

Tietosuoja

VARATTAVAT PAIKAT

VARATTAVAT VIERASPAIKAT

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Vinkki: kun viet hiiren vapaan paikan päälle niin näet paikan mitat.

Varaa paikka!

VARAUSEHDOT

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50.
Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Tarkista varaustilanne osoittesta www.satamapaikka.com – Vierasvenepaikat – Krunni. Jos vapaita paikkoja on, voit varata paikan myös vasta rantauduttuasi.
Mikäli kysymyksiä herää, ota yhteys Kokkolan kaupungin veneilyyn puh. 050 596 7027

PALVELUT

 
wc_icon

SIJAINTI KARTALLA