Kultaranta Marina Naantali 60°27,4′, 21°56,1′


Kultaranta Marina on kokonaisuus, jossa on kaikilta tuulilta suojaisat venepaikat, kahvila- ja ravintolapalvelut, pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuudet sekä jätepiste ja septitankin tyhjennysmahdollisuus. Venesataman yhteydessä on myös luonnonhiekkainen uimaranta. Naantalin lumoavaan vanhaan kaupunkiin on vain kymmenen minuutin ajomatka ja Kultaranta Resortin palvelut ovat käden ulottuvilla.

Kultaranta Marinassa on 142 venepaikkaa, jotka sopivat loistavasti kaikenkokoisille moottori- ja purjeveneille. Suojaisassa marinassa venepaikkoja on sekä myynnissä että vuokrattavana. Mikäli olet kiinnostunut laituriosakkeesta tai kausipaikasta, olethan yhteydessä:

pekka.jokisuu@kultarantagolf.fi.

PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Varausehdot

Satamakohtaiset varausehdot: Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 13:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 20:00 mennessä.

Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 20:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan. Yhteystiedot löydät Satamatiedotteesta.

PALVELUT


 
Suihku
sauna
wc_icon
septi_icon_ready
roskat
vesi
sähkö
Ravintola

Yhteystiedot

Satama / Hamnen / Harbour:
Särkänsalmentie 298,  21100 Naantali

Tel. +358 (0)75 326 6000

myyntipalvelu@kultarantaresort.fi

www.kultarantaresort.fi