Kultaranta Marina Naantali 60°27,4′, 21°56,1′


Tule viihtymään ainutlaatuiseen Kultaranta Marinaan, joka tarjoaa saaristossa täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden. Jatkuvasti kehittyvälle alueelle on syntymässä 150-paikkainen täyden palvelun koti- ja vierailusatama sekä uniikki spa. Tarjolle on tulossa rennossa merellisessä ilmapiirissä kaikkea mitä veneilijä tarvitsee: tuulelta suojaisa venesatama sekä kaikki Kultaranta Resortin muut palvelut aivan lähellä.

Valmistuttuaan Kultaranta Marina on kokonaisuus, jossa on kaikilta tuulilta suojaisat venepaikat, kauppa-, kahvila- ja ravintolapalvelut, pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuudet sekä jätepiste ja septitankin tyhjennysmahdollisuus. Venesataman yhteydessä on myös luonnonhiekkainen uimaranta sekä spa, jossa voi saunoa, virkistyä ja vilvoittautua. Naantalin lumoavaan Vanhaankaupunkiin on vain viiden minuutin ajomatka ja Kultaranta Resortin palvelut ovat käden ulottuvilla.

PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Vierassatamassa on  etukäteen varattavissa  aisa- ja kylkipaikkoja, jotka ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Varaa paikka!

PALVELUT


 
Suihku
sauna
wc_icon
septi_icon_ready
roskat
vesi
sähkö
Ravintola

Varausehdot

Satamakohtaiset varausehdot: Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 13:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 20:00 mennessä.

Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 20:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan. Yhteystiedot löydät Satamatiedotteesta.

Yhteystiedot

Satama / Hamnen / Harbour:
Särkänsalmentie 298,  21100 Naantali

Tel. +358 (0)75 326 6000

Booking servicedesk: Bookkaa Finland Oy, www.satamapaikka.com servicedesk@satamapaikka.com, Tel. +358 20 7344 72