Marine Jaakoshamn (Inkoo)


Tervetuloa Marine Jaakoshamn vierassatamaan

Suojaisa ja perheystävällinen vierassatama Inkoon edustalla vartin venematkan päässä Inkoon venesatamasta.

SATAMAN WWW-SIVUT

YLEISKUVA SATAMASTA


PALVELUT


 
Suihku
sauna
sähkö
Ravintola
vp_2

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 14:00. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 21:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 21:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Marine Jaakoshamn FACEBOOKISSA

1 month ago

Marine Jaakoshamn

Valitettavasti emme ole avoinna, meistä johtumattomista syistä! Hyvää kesää. ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Harmin paikka. Oltiin viime Jussina siellä ja hauskaa oli... Yritättekö avautua vielä vai oliko se tässä?

2 months ago

Marine Jaakoshamn

Kun Koronavirus on ohi, tee hyvä teko loppuvuodesta 2020. Pidä lomasi Suomessa, syö ravintoloissa Suomessa, tee yökyläilysi hotelleissa Suomessa. Vietä loma Suomen kesämökeillä. Osta suomalaisia tavaroita. Tue niitä yrityksiä, joilla on ollut vaikeaa, liikevaihdon puutteen vuoksi. Minä teen sen. Tämä on kiertävä teksti, kopsaa ja jaa halutessasi. 👌🇫🇮 ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Valitan, mtta avajaisia ei ole tiedossa!

Ei niillä avajaisilla tässä vaiheessa ole niin väliä.. Mutta milloin pidetään kauden lopettajaiset 🤣. Mä oon mukana!

Onkos kesäkuun alkupuolella avajaiset vai miten koronapurku mahdollistaa?

Varmasti tulemme tukemaan muutaman Törön voimin.

3 months ago

Marine Jaakoshamn

Mökeissämme voitte majoittua turvallisesti yhden tai useammankin yön. Otsonoimme ja desifioimme kaikki mökit jokaisen vierailijan jälkeen. Muistattehan että lemmikit ovat myös tervetulleita meille! Halutessanne lisätietoja soittakaa numeroon 0504415481, myös mökin varaus onnistuu puhelimitse, Tervetuloa.
www.rukatupa.fi
... See MoreSee Less

4 months ago

Marine Jaakoshamn

LuckyAki's Full Throttle ShopMeillä on tapana olla esimerkkinä etulinjassa erinäisissä hommissa ja nyt ollaan päätetty tukea kovan paikan edessä olevaa hoitohenkilökuntaa, jota on monesti pidetty ehkä hieman aliarvostettuna ammattikuntana. Haluamme toteuttaa kampanjan, jolla tuetaan hoitajien työssäjaksamista ja samalla te voitte heidän lisäkseen tukea kahta pienyrittäjää. LuckyAki Oy toteuttaa tämän hoitajien Front Lines -kampanjan yhdessä erittäin pätevän painotalo MR Print Oy:n kanssa siten, että molemmat yritykset ottavat pienen siivun itselleen kulujen jälkeen ja leijonan osa (10€) lahjoitetaan pottina hoitajille (selvitetään mikä on paras kohde tähän). Toivomme isoa osallistumista, sillä hoitajia ajetaan nyt ahtaalle tuplavuoroilla yms. ja toki tämä pandemia myös näkyy meillä yrityksissä ja koitamme taistella sitä vastaan kaikin keinoin. Osallistu sinäkin etulinjassa kampanjaamme ostamalla kyseisen grafiikan paidan mustana tai valkoisena a 30€ ja jaa tätä infoa myös eteenpäin. Tsemppiä kaikille hoitajille tärkeän haasteen edessä 🙏. Paidat painetaan ja toimitetaan tilausten perusteella. Kiitos kaikille, jotka tukevat kampanjaa osallistumalla! Valkoinen https://luckyakis.vilkasstore.com/epages/Luckyakis.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017103036/Products/La-first-lines-wh Musta https://luckyakis.vilkasstore.com/epages/Luckyakis.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017103036/Products/La-bk-first-lines #luckyakisfullthrottleshop #mrprintoy #frontlines #kampanja #fightthevirus #support ... See MoreSee Less

4 months ago

Marine Jaakoshamn

Tällaista majoitusta löytyy Ylläkseltä. Jos kiinnostaa niin soitto +358504415481 ... See MoreSee Less

Tällaista majoitusta löytyy Ylläkseltä. Jos kiinnostaa niin soitto +358504415481
Load more