ÖRÖ, Kemiönsaari  59º 48.40′ N, 22º 20.13′ E


Örö tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden! Saarella on kesäkautena avoinna kaksi ravintolaa, jotka palvelevat asiakkaita aamusta iltaan. Satamakonttorista voit tehdä elintarviketäydennyksiä, ostaa matkamuistoja ja vaikka vuokrata pyöriä ja tutustua saareen. Päivittäin järjestettävillä opastuksilla saat tiiviin kattauksen saaren mielenkiintoisesta historiasta ja upeasta luonnosta. Majoituksen osalta saarelta löytyy hotelli, hostelli, mökkejä sekä paritalohuoneistoja – tarjoamme majoitusta aina 150 henkilölle. Saunoja löytyy eri tarpeisiin 3 kappaletta. Örö lukeutuu Saaristomeren kansallispuiston suosituimpiin kohteisiin.

Lisätietoja kotisivuiltamme: www.visitoro.fi/satama/

YLEISKUVA SATAMASTA
PALVELUT
 
Suihku
sauna
wc_icon
septi_icon_ready
roskat
vesi
sähkö
Ravintola
kauppa

PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Ohessa olevassa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua lähtöpäivänä viimeistään 13:45. Venepaikka tulee ottaa käyttöön klo 19:00 mennessä, jonka jälkeen satamalla on oikeus luovuttaa paikka toiselle veneilijälle. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Poikkeavista järjestelyistä ole yhteydessä suoraan satamaan: info@visitoro.fi

Satamamaksuun sisältyy: laituripaikka, laiturisähkö, yleiset saunavuorot, wc:n ja tiskauspisteen käyttö, talous- biojätepisteen sekä septiaseman käyttö. Aamusuihkut ja -sauna rantasaunalla klo 8:00 – 10:00.  Iltasauna ja -suihku on tarjolla Varusmiessaunalla.

Saapumisohjeet: Satamassa on sekä aisa- että kylkikiinnitys, noin 70 venepaikkaa, joista on ennakkoon varattavissa 13 paikkaa. Sataman syväys on 2,8 m. Korkeasesongin aikana laiturihenkilökunta opastaa ja avustaa veneitä laituriin. Ankkurin käyttö vierassatamassa ja Örön lähivesillä on kielletty.