Pyhtään Kaunissaari (Fagerö)


Kaunissaari Itäisen Suomenlahden helmi. Pyhtään kunnan vierasvenesatama sijaitsee saaren eteläkärjessä vanhan kalastajakylän yhteydessä. Vierasvenesatama on suojainen aalloilta ja tuulelta kaikkiin ilmansuuntiin. Satamapalveluihin kuuluu sähkö, vesi, wc, suihkut, pesutupa/pyykkihuoltotila, jätekatos ja grillitupa. Kaunissaaren monipuoliset palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.

Vierasvenepaikkoja on 86, joista 36 on varattavissa etukäteen. Vesijettipaikkoja on 5 kpl. Sataman sisääntuloväylän syvyys 2.5 m. Vierasvenesataman kulkusyvyys on 2.0 m. HUOM!! Aallonvaimenninlaiturin (E -laituri) kohdalla kulkusyvyys 1.3 m noin 2 metrin etäisyydellä laiturista (kiinnityskettingit).

Sataman vuosittainen aukioloaika

Satama on avoinna vierasveneilijöille vuosittain, toukokuun kolmannen kalenteriviikonlopun perjantailta syyskuun toisen viikonlopun sunnuntaihin.

https://pyhtaa.fi/fi/matkailijoille/veneilijalle

varaa_satamapaikka_90x90

YHTEYSTIEDOT

Satamaisäntä tavoitettavissa

Toukokuun kolmannen kalenteriviikonlopun perjantain ja juhannusviikon keskiviikon välisenä aikana satamaisäntä on venesataman kävijöiden tavoitettavissa päivittäin puhelimitse klo 08-21 välisenä aikana ja tarvittaessa paikan päällä tarpeen mukaan.

Juhannusviikon torstain ja koulujen alkamista edeltävän viikon sunnuntain välisenä aikana satamaisäntä on paikalla satamassa päivittäin klo 10–17. Lisäksi tavattavissa sataman välittömässä läheisyydessä päivittäin klo 17-20 välisenä aikana sekä tavoitettavissa päivittäin puhelimitse klo 08-21 välisenä aikana.

Koulujen alkamisviikon maanantain ja syyskuun toisen viikonlopun sunnuntain välisenä aikana satamaisäntä on paikalla satamassa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-17. Lisäksi satamaisäntä on tavoitettavissa päivittäin puhelimitse klo 08-21 välisenä aikana ja tarvittaessa paikan päällä tarpeen mukaan.

Satamaisännän yhteystiedot

SATAMAMAKSUT

Vierasvenepaikkamaksut:

Päivämaksu veneille ja vesijeteille (alkava 4 h)   10 €

Ei sis. suihku ja vesi wc. Kuorikekäymälä on päivämaksun suorittaneiden käytössä.

Yöpymismaksu

A, B, C ja E laituri  30 €/vrk

D laituri     25 €/vrk

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 24:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 24:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu.

Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.

Yöpymismaksu sis. alv., sähkö, vesi, suihku, vesi wc ja grillikatos.

Kaikki venepaikat on varattavissa etukäteen sähköisesti: www.satamapaikka.com:ssa. HUOM!! Venepaikan voi varata myös paikan päällä, mutta tällöin varaustilanne tulee tarkastaa ennen laituriin ajoa.

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 24:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 24:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellä mainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

YLEISKUVA SATAMASTA


PAIKAN VARAUS