Pyhtään Kaunissaari (Fagerö)


Kaunissaari Itäisen Suomenlahden helmi. Pyhtään kunnan vierasvenesatama sijaitsee saaren eteläkärjessä vanhan kalastajakylän yhteydessä. Vierasvenesatama on suojainen aalloilta ja tuulelta kaikkiin ilmansuuntiin. Kaunissaaren monipuoliset palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.

Vierasvenepaikkoja on 86, joista 36 on varattavissa etukäteen. Vesijettipaikkoja on 5 kpl. Sataman sisääntuloväylän syvyys 2.5 m. Vierasvenesataman kulkusyvyys on 2.0 m. HUOM!! Aallonvaimenninlaiturin (E -laituri) kohdalla kulkusyvyys 1.3 m noin 2 metrin etäisyydellä laiturista (kiinnityskettingit).

Satama avataan säiden salliessa 1.5.2023 ja suljetaan 30.9.2023. Satamapalvelut ovat käytössä 1.6. – 31.8.2023. Satamapalveluihin kuuluu sähkö, vesi, wc, suihkut, pesutupa/pyykkihuoltotila, jätekatos ja grillitupa. Muina aikoina satamapalveluista on käytössä sähkö ja kuorikekäymälä.

https://pyhtaa.fi/fi/matkailijoille/veneilijalle

varaa_satamapaikka_90x90

SATAMAMAKSUT

Vierasvenepaikkamaksut ajalle 1.6. – 31.8.2023:

Päivämaksu veneille ja vesijeteille (alkava 4 h)   10 €
Ei sis. suihku ja vesi wc. Kuorikekäymälä on päivämaksun suorittaneiden käytössä.

Yöpymismaksu:
A, B, C ja E laituri 30 €/vrk
D laituri 25 €/vrk

Yöpymismaksu sis. alv., sähkö, vesi, suihku, vesi wc ja grillikatos.

Vierasvenepaikkamaksut 1.5. – 31.5.2023 sekä 1.9. – 30.9.2023:

Päivämaksu veneille ja vesijeteille (alkava 4 h)   5 €

Yöpymismaksu:
A, B ja D laituri  20 €/vrk
Päivä- ja yöpymismaksu sis. alv., sähkö ja kuorikekäymälä.

Ennakkoon varattavat venepaikat varataan etukäteen sähköisesti: www.satamapaikka.com:ssa. Muut paikat maksetaan sähköisesti QR -koodilla paikan päällä.

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 24:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 24:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellä mainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

YLEISKUVA SATAMASTA


PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

varaa_satamapaikka_90x90