Pyhtään Kaunissaari


Kaunissaaren palvelusatama sijaitsee saaren eteläkärjessä vanhan kalastajakylän yhteydessä. Väyläsyväys on 1,9 – 2,4 m. Satamassa on runsaasti vierasvenepaikkoja ja yhteysliikennelaituri. Kotkasta Kaunissaareen kulkevat yhteysalukset M/S Otava ja M/S Tekla. Monipuoliset palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.

+358 400 430 145
info@classimo.fi

https://pyhtaa.fi/fi/matkailijoille/veneilijalle

HUOM !

Satama on suljettu huoltotöiden takia.

PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Varaa paikka!

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 24:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 24:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellä mainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.