Ruissalon Telakka

Ruissalon Venetelakan vierasvenesatama avattiin kesällä 2017. Sataman palveluihin kuuluvat wc-tilat, suihkut, vesipiste, sähkö ja jäteasema. Vierailijoita palvelevat myös Tenlén BBQ & Smokery, Zaké Pizzeria & Wine Bar sekä sisustusliike Blinkka ja kahvila Avelia. Emme myy polttoainetta, septitankin tyhjennys onnistuu Aurajoen vierasvenesatamassa tai läheisillä pursiseuroilla (ASS & TPS).

Satama sijaitsee historiallisen Turun Veneveistämön alueella, minkä vuoksi osa sataman venepaikoista on varattu klassikkoveneille. Sataman syväys on 2-3 metriä. Pääset satamasta kätevästi kaupungin keskustaan linja-autolla ja vesibussikuljetuksella sekä jokitaksilla.

VARATTAVAT PAIKAT


Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

varaa_satamapaikka_90x90

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 13:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12:50. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.