Saimaa Marina


Toivotamme kaikki veneilijät tervetulleiksi Holiday Club Saimaalle! Saimaan vesillä seilatessa voit ankkuroida Holiday Club Saimaan kylpylähotellin omaan satamaan, josta löytyy venepaikat niin päiväkävijöille kuin lomakeskuksessa yöpyvillekin. Saimaa Marina on korkeatasoinen satama Imatran kupeessa, Lappeenrannan Rauhassa, joka soveltuu suurienkin veneiden turvalliseen kiinnittymiseen.

Satamassa on 61 venepaikkaa ja varusteina mm. sähkö, vesi, kätevät venepuomit, turvavälineet sekä lukollinen portti. Lähin septitankki löytyy Lammassaaresta Imatran Satamasta. Satama toimii vierasvenesatamana josta on mahdollisuus vuokrata myös kausipaikkoja.

Sataman välittömässä läheisyydessä palvelee Beach House Saimaa by Robert’s Coffee joka tarjoaa satamapalveluiden lisäksi laadukkaita kahvila- ja ravintolapalveluita. Lisäksi kesäkaudella vuokraamme Beach Housesta veneitä, sup-lautoja, efatbikeja sekä välineitä tennikseen ja minigolfiin.

Venepaikan vuokranneille on vapaassa käytössä ympäri vuorokauden Beach Housen yhteydessä oleva suihku, wc sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Holiday Club Saimaan kylpylähotellin upeat palvelut löytyvät vain n. 500 metrin päästä satamasta. Holiday Club Saimaa on monipuolinen lomakeskus, josta löydät laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten golf ja keilaus, hienon sirkusteemaisen kylpylän sekä laadukkaita ravintoloita. R-Kioski palvelee hotellin vastaanoton yhteydessä ympäri vuorokauden. Tekemistä löytyy myös lähiympäristöstä, esimerkiksi Imatran keskustasta ja Imatrankoski ovat muutaman kilometrin päässä.

Hotellin www-sivut:

https://www.holidayclubresorts.com/fi/

Sataman www-sivut

 https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/palvelut/

KAUSIPAIKKOJEN VUOKRAUS JA MYYNTI

Sanna Sipilä
0444580225

sanna.sipila@holidayclub.fi

Holiday Club Saimaa
Rauhanrinne 1
55320 Rauha

holiday_club_logox200

SIJAINTI KARTALLA

PALVELUT

 
sähkö
vesi
wc_icon
roskat
parkki
security_icon
lukko

SATAMAN KÄYNTIOSOITE

Alminraitti 13
55320 Lappeenranta

YLEISKUVA SATAMASTA