Vierasvenesatama Saimaa Marina


Vierasvenesatama Saimaa Marina

Toivotamme kaikki veneilijät tervetulleiksi Holiday Club Saimaalle! Saimaan vesillä seilatessa voit ankkuroida Saimaan kylpylähotellin omaan satamaan, josta löytyy venepaikat niin päiväkävijöille kuin lomakeskuksessa yöpyvillekin. Saimaa Marina on korkeatasoinen satama Lappeenrannassa, joka soveltuu suurienkin veneiden turvalliseen kiinnittymiseen. Suuntaa siis Vierasvenesatama Saimaa Marinaan kun hakusessa on vapaat venepaikat Lappeenrannassa ja Imatralla!

Saimaan satamassa Imatralla, Lappeenrannan Rauhassa on 61 venepaikkaa ja varusteina mm. sähköt, vedet, valaistus, kätevät venepuomit, turvavälineet sekä lukollinen portti. Monipuoliset satamapalvelut Saimaalla mahdollistavat myös kausipaikkojen vuokrauksen.

Holiday Club Saimaan kylpylähotellin palvelut vain n. 500 metrin päästä satamasta.

Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

PALVELUT


 
Suihku
sauna
wc_icon
roskat
vesi
sähkö
Ravintola
pesukone
wifi

Varausehdot

Satamakohtaiset varausehdot: Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 13:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12:50.

Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Vastaanotto
+358 30 686 1001

reception.saimaa@holidayclub.fi

Holiday Club Saimaa
Rauhanrinne 1
55320 Rauha

holiday_club_logox200