Vierasvenesatama Saimaa Marina


Toivotamme kaikki veneilijät tervetulleiksi Holiday Club Saimaalle! Saimaan vesillä seilatessa voit ankkuroida Holiday Club Saimaan kylpylähotellin omaan satamaan, josta löytyy venepaikat niin päiväkävijöille kuin lomakeskuksessa yöpyvillekin. Saimaa Marina on korkeatasoinen satama Imatran kupeessa, Lappeenrannan Rauhassa, joka soveltuu suurienkin veneiden turvalliseen kiinnittymiseen.

Satamassa on 61 venepaikkaa ja varusteina mm. sähkö, vesi, kätevät venepuomit, turvavälineet sekä lukollinen portti. Lähin septitankki löytyy Lammassaaresta Imatran Satamasta. Satama toimii vierasvenesatamana josta on mahdollisuus vuokrata myös kausipaikkoja.

Sataman välittömässä läheisyydessä palvelee Beach House Saimaa by Robert’s Coffee joka tarjoaa satamapalveluiden lisäksi laadukkaita kahvila- ja ravintolapalveluita. Lisäksi kesäkaudella vuokraamme Beach Housesta veneitä, sup-lautoja, efatbikeja sekä välineitä tennikseen ja minigolfiin.

Venepaikan vuokranneille on vapaassa käytössä ympäri vuorokauden Beach Housen yhteydessä oleva suihku, wc sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Holiday Club Saimaan kylpylähotellin upeat palvelut löytyvät vain n. 500 metrin päästä satamasta. Holiday Club Saimaa on monipuolinen lomakeskus, josta löydät laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten golf ja keilaus, hienon sirkusteemaisen kylpylän sekä laadukkaita ravintoloita. R-Kioski palvelee hotellin vastaanoton yhteydessä ympäri vuorokauden. Tekemistä löytyy myös lähiympäristöstä, esimerkiksi Imatran keskustasta ja Imatrankoski ovat muutaman kilometrin päässä.

https://www.holidayclubresorts.com/fi/

Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

PALVELUT


 
Suihku
sauna
wc_icon
roskat
vesi
sähkö
Ravintola
pesukone
wifi

Varausehdot

Satamakohtaiset varausehdot: Venepaikalle saa kiinnittyä varauspäivänä klo 13:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12:50.

Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Poikkeustilanteessa ota yhteys Holiday Club Saimaan vastaanottoon.

+358 30 686 1001

reception.saimaa@holidayclub.fi

Holiday Club Saimaa
Rauhanrinne 1
55320 Rauha

holiday_club_logox200