Sommaröstrand


Sommaröstrandin saaristopalvelukeskus sijaitsee Tammisaaren saaristossa, suojaisella paikalla väylän varrella. Satamaan on helppo tulla ja vierassatamapaikat ovat hyvin merkitty. Palvelut sijaitsevat vieraslaiturin välittömässä läheisyydessä. Alueella on ympärivuotisesti toimiva satama, mistä löytyy kyläkauppa, polttoainejakeluasema (24/7), kesäravintola ja leipomokahvila.

Saapuessasi satamaan, voit samalla tehdä mukavasti elintarvikeostokset ja täydentää venevarustusta. Laiturissa on sähkö- sekä vesiliittymät ja laituriin kiinnitytään kylkikiinnityksellä kävelyaisoihin,
syvyys on n. 3 m.
Sataman huoltorakennuksesta löytyvät suihkut, käymälät sekä vaatehuoltotilat ja tilaussauna. Satamakonttorin yhteydessä sijaitsee tunnettu leipomokahvila Lilla Skärgårdsbageriet.

Tarkasta sataman tiedot ja mahdolliset muutokset sataman verkkosivuilta:

SATAMAN WWW-SIVUT

YLEISKUVA SATAMASTA


PALVELUT


 
Ravintola
roskat
sähkö
vesi
Suihku
sauna
kaasu
polttoaine
vp_2

PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Varaa paikka!

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 13:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 24:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 24:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.