VALKOSAARI, NJK


NJK on Suomen suurin purjehdusseura. Se perustettiin 1861, kun Suomi suuriruhtinaskuntana vielä oli osa Venäjää. Vuonna 1885 NJK muutti Valkosaareen. Nykyinen rakennus, jonka arkkitehdit Estlander ja Settergrenin piirsivät, vihittiin käyttöön vuonna 1900 ja se on pidetty kunnossa alkuperäisessä muodossaan.

Laaja kokoelma ulkomaisia lippuja ja veneseurojen viirejä, Pohjoismaiden suurin puolimallikokoelma, historiallisesti arvokas palkintokokoelma sekä maalaukset ja valokuvat kertovat seuran toiminnasta ja kansainvälisistä yhteyksistä. Valkosaari on myös ainutlaatuinen vierassatama.

Royal Ravintolat pitää NJK-ravintolaa, joka tarjoaa merellistä ruokaa ja ihastuttavia näkymiä.

SATAMAN WWW-SIVUT

VARATTAVAT PAIKAT


PALVELUT


 
sähkö
baari
kauppa
wifi
Ravintola
Suihku
sauna

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 12:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 11:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 20:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 20:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Yhteystiedot

NJK Valkosaari, FI-01400 Helsinki. http://www.njk.fi/
Tel. +358 9 636 047

NJK MATCH RACE SAILING FACEBOOKISSA

2 weeks ago

NJK Sailing Center

Z80 provisional results after day 1 ... See MoreSee Less

Z80 provisional results after day 1

3 weeks ago

NJK Sailing Center

Hanko Regatta, there is no other sailing event in Finland like Hanko Regatta. Much due to NJK Sailing Center taking part and showing how sailracing is done, both on the water and the pier.

This year we have only 8 😉 J80 boats that can be used. So it is going to be great One Design sailracing on the Hanko waters.

We request now all interested skippers to reply here and book a boat for Hanko. Skippers book the boat, and gather themselves a crew, both for the transports and the race.

First come first serve! Booking starts now!
... See MoreSee Less

4 weeks ago

NJK Sailing Center

No wind at the Center Cup G5, so Georg Tusse Tallberg giving a briefing on manoeuvres. Team Skogman hiking on the windward leg 😊 ... See MoreSee Less

No wind at the Center Cup G5, so Tusse Tallberg giving a briefing on manoeuvres. Team Skogman hiking on the windward leg 😊
Load more