Joensuun venepaikat


Joensuusta löytyy laituri, maa ja talvipaikkoja useista eri kohteista.
Venepaikat sijaitsevat kantakaupungin alueella Pyhäselän rannoilla ja Pielisjoen varrella sekä Pyhäselässä ja Enossa. Suurin yksittäinen venesatama on Linnunlahdella, jossa venepaikoista on lähes kolmannes.

Venepaikkoja vuokraa ja hallinnoi:

Joensuun Satama Oy

Venepaikat

013 3370275

toimisto@saimaansatamat.fi

SATAMAN WWW-SIVUT

joensuun_satama_logo_200x

Linnunlahden, Kalastajankadun, Kaupungintalon rannan, Kurapuron, Karsikon, Niittylahden, Reijolan ja Ukonniemen venesatamissa on käytössä Abloy Pulse järjestelmä. Uuden venepaikan vuokrauksen yhteydessä avaimesta peritään venepaikkavuokran lisäksi 35 euron avainmaksu, joka sisältyy järjestelmässä olevan paikan hintaan. Avaimen voi hakea asiakaspalvelustamme Holiday Linnunlahden tiloista, kun paikka on maksettu. Venepaikasta luovuttaessa avainmaksua ei palauteta, vaan se jää venepaikan vuokraajan omaisuudeksi. Tietoa lisäavaimen hankinnasta löytyy osoitteesta: https://www.saimaansatamat.fi/avaimen-hankinta
Muissa Venesatamissamme on käytössä joko Abloy Classic tai Abloy Profile ACL avain. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, saatte tekstiviestin ja sähköpostin josta löytyy avaimen peitenumero. Tällä peitenumerolla voitte käydä teettämässä avaimen lukkoliikkeessä tai suutarilla omalla kustannuksella.

LAITURIPAIKAT

MAAPAIKAT

TALVIPAIKAT