Hangon vierassatama (Itäsatama)


Maamme yksi suurin vierasvenesatama, joka toimii kesäisin tapahtumien ja vilkkaan iltaelämän keskipisteenä. Kesäisin löydät Itäsatamasta pieniä myyntikojuja ja keskiviikkoisin ja perjantaisin siellä toimii vilkas iltatori.

Yhteensä 220 venepaikkaa, joista 31 varattavissa etukäteen.
Etukäteen varattavissa laitureissa venepuomit ja yhteensä 120 metriä long side paikkoja. Muissa laitureissa poijut.

Ankkurointi satamassa kielletty.

Sataman www-sivut

PAIKAN VARAUS


Varattavat paikat

Satamassa on yhteensä 31 etukäteen varattavissa olevaa venepaikkaa, jotka ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Varaa paikka!

Varausehdot

Satamakohtaiset varausehdot: Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 13:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 20:00 mennessä.

Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 20:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan. Yhteystiedot löydät tästä Satamatiedotteesta.

Kun saavut satamaan: Saat satamakonttorista ohjeet WC-, ja pesutilojen käyttöä varten. Satamamaksu sisältää: 1x10A sähkö ja  Voimavirta veloitetaan erikseen.

Varauksen/venepaikan jälleenmyyminen sekä majoitustoiminta on kielletty. Paikalla saa olla vain ilmoitettu alus.

HUOM: Aisapaikoilla laiturin aisan pituus on 8m. Yli 10m veneiden kiinnittämisessä tulee noudattaa eritystä varovaisuutta, että laiturirakenteille ei aiheudu vaurioita veneen koosta ja massasta johtuen

PALVELUT

Suihku
sauna
wc_icon
septi_icon_ready
roskat
vesi
sähkö
Ravintola
pesukone
wifi

Yhteystiedot

Satama / Hamnen / Harbour:
Oy HSF Marine Ab, c/o Hsf Pl 73, 10901, Hanko www.hsfmarine.fi

Tel. +358 (0)19 232 770

Booking servicedesk: Bookkaa Finland Oy, www.satamapaikka.com servicedesk@satamapaikka.com, Tel. +358 20 7344 72