Hangon vierassatama (Itäsatama)


Maamme yksi suurin vierasvenesatama, joka toimii kesäisin tapahtumien ja vilkkaan iltaelämän keskipisteenä. Kesäisin löydät Itäsatamasta pieniä myyntikojuja ja keskiviikkoisin ja perjantaisin siellä toimii vilkas iltatori.

Yhteensä 220 venepaikkaa, joista 31 varattavissa etukäteen.
Etukäteen varattavassa laiturissa venepuomit ja 120 metrin long side paikka. Muissa laitureissa poijut.

Ankkurointi satamassa kielletty.

Sataman www-sivut

Varausehdot

Satamakohtaiset varausehdot: Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 15:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 14:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 20:00 mennessä.

Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 20:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan. Yhteystiedot löydät tästä Satamatiedotteesta.

Kun saavut satamaan: Saat satamakonttorista ohjeet WC-, ja pesutilojen käyttöä varten.

Varattavat paikat

Satamassa on yhteensä 31 etukäteen varattavissa olevaa venepaikkaa, jotka ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

Varaa paikka!

PAIKAN VARAUS


Huom!

S- LAITURI: etäisyys satamarakennukseen ja sataman palveluihin 500m. Syvyys arviolta noin 1,8m Syvyyttä ei ole tarkkuusmitattu, syvyysmitta on suuntaa antava. Hinta sisältää sähkön ja veden.
S- PIER: Price includes pier water and el. Detpth not measured, depth about: 1,8m. Distance to harbour master and services 500m.
a notification of some sort.

PALVELUT


 
Suihku
sauna
wc_icon
septi_icon_ready
roskat
vesi
sähkö
Ravintola
pesukone
wifi

Yhteystiedot

Satama / Hamnen / Harbour:
Oy HSF Marine Ab, c/o Hsf Pl 73, 10901, Hanko www.hsfmarine.fi

Tel. +358 (0)19 232 770

Booking servicedesk: Bookkaa Finland Oy, www.satamapaikka.com servicedesk@satamapaikka.com, Tel. +358 20 7344 72