Inkoon vierassatama  N60o 02,5’ E24o 00,6’


Inkoo tarjoaa veneilijöille erinomaisen vierassataman kirkonkylän keskustassa. Satama sijaitsee maalaiturin kummallakin puolella Kyrkfjärdenin rannalla. Satamaan saavutaan 1,9 m syvää väylää pitkin.

Tankkausaseman vierestä löytyy septityhjennyspiste ja juomavesipiste.

Sataman välittömässä läheisyydessä on viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, polttoainejakeluasema, Matkahuollon rahtipalvelu, taksiasema, venehuoltoa ja -korjaamoita, venetarvikemyymälöitä, pankki, apteekki, terveyskeskus, elintarvikeliikkeitä y.m.

Kauppakeskus Strandissa on mm. vaate- ja sisustusmyymälöitä, kuntosali, Alkon myymälä, kahvila ja ravintola.

Inkoon kirjasto tarjoaa langattoman verkon ja hyvän valikoiman lehtiä lukusalissa sekä asiakastietokoneita. Myös satamakonttori sijaitsee Inkoon kirjastossa osoitteessa: Rantatie 2, 10210 Inkoo.

Tervetuloa!

Varausehdot

Satamakohtaiset varausehdot: Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 13:50. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 20:00 mennessä.

Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 20:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta. Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan. Yhteystiedot löydät Satamatiedotteesta.

Varattavat paikat

Vieraspaikat sijaitsevat maalaiturissa i. Satamassa on kaikkiaan n. 660 venepaikkaa, joista tolppapaikat i1-i16, i75, i77, i79, i81 sekä kylkipaikka L1  on varattu vierasveneille. Satamaan johtavan väylän syvyys on 1,9m.

Varaa paikka!

SATAMAN YLEISKARTTA


PALVELUT


 
septi_icon_ready
polttoaine
sähkö
vesi
roskat
wc_icon
Suihku
pesukone
Ravintola
vene_maahaveto
kauppa

VIERASPAIKAT


Yhteystiedot

Satama / Hamnen / Harbour:

Satamakonttori Inkoon kirjastossa:

Rantatie 2

10210 Inkoo

Satama Tel. +358 50 3541909

Booking servicedesk: Bookkaa Finland Oy, www.satamapaikka.com servicedesk@satamapaikka.com,

Tel. +358 20 7344 72