New Port Imatra

New Port Imatran satama sijaitsee Saimaan rannalla Imatran luonnonkauniissa Lammassaaressa. Satamasta on hyvät vesiliikenneyhteydet Suur-Saimaalle aina Kuopioon ja Savonlinnaan asti tai Saimaan kanavan kautta Itämeren Suomenlahdelle.

Alueella on hyvät palvelut: 24h polttoaineen myynti, kahvila, ravintoloita ja Matkaparkki. Pienvenesataman vastarannalla on Imatran Kylpylä lukuisine palveluineen ja loma-asuntoineen. Välittömässä läheisyydessä on myös Ukonniemen uimaranta. Ukonniemen alueelta löytyy muun muassa jäähalli, Aviasport Areena, tennis- ja padelhalli, Ukonniemi stadion rullahiihtoratoineen ja Karhumäen urheilukenttä. Imatran keskustaan satamasta on matkaa noin 6 km.

Vaihde: 040 149 0705

info@newportimatra.fi
www.newportimatra.fi

logo_newport_imatra

SIJAINTI KARTALLA

PALVELUT

 
lukko
roskat
sähkö
vesi
parkki

SATAMAN KÄYNTIOSOITE

Lammassaarentie 11

55420 Imatra

VARATTAVAT PAIKAT

VAPAAT PAIKAT LAITUREITTAIN

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

varaa_satamapaikka_80x80