Marina Melina Kastelholma


100-paikkainen satamamme sijaitsee kauniissa Slottssundetissa Sundin kunnassa, joka on Ahvenanmaan ainoa kansallismaisema ja yksi Suomen 17 maisemasta. Satamassa on kahvila, jossa on ruokaa, kahvia ja juomia, joita voi nauttia suurella ulkoterassillamme, josta on näkymät veteen ja golfkentälle. Lisäksi terassilla paistaa Ahvenanmaan paras iltaaurinko. Satama tarjoaa myös elintarvikkeita, paikallisia tuotteita ja ruokaa, jotta veneet voivat täyttää ruokakomeronsa ja jääkaappinsa. (Meillä on B-oikeudet tarjoilussamme).

Satamassa on sekä sauna, suihku että pukuhuone.

Laitureilla on sähköä ja erinomaista juomavettä. Wifi on käytettävissä ulkoterassilla. Meillä on myös grillipaikka, josta on kauniit näkymät sekä polttoaineen ja lietteen tyhjennys.

Tarjoamme myös polkupyöränvuokrausta sekä pesulapalvelut. Venesatamassa on lasten leikkipaikka ja peseytymistilat.

5 minuutin kävelymatkan päässä on Ahvenanmaan kulttuurikeskus, jossa on Jan Karlsgården, frisbeegolfrata, ulkoilmamuseo, Kastelholman linna, ginitislaamo ja Smakbyn, jota tunnettu keittiömestari Micke Björklund pyörittää.

Slottssundetin toisella puolella on Ålands Golf Club, jossa on kaksi erinomaista 18-reikäistä kenttää.

Tervetuloa kauniiseen satamaamme, jossa on henkilökohtainen ja perheilmapiiri.

VARATTAVAT PAIKAT


Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla kartan paikkaa tai alla olevaa “Varaa” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

Ennakkovarauspaikat ovat laitureissa merkitty kylteillä. Näihin paikkoihin kiinnittyminen ilman varausta on kielletty. Paikan varaamisesta veloitetaan varausmaksu.

varaa_satamapaikka_90x90

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 13:00. Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 19:00 mennessä.
Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 19:00 mennessä, Satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

PALVELUT


 
sähkö
baari
wifi
Ravintola
Suihku
sauna