Keilaranta Marina


Tervetuloa Keilaranta Marinan vierassatamaan

Keilaranta Marina tarjoaa veneilijöille mahdollisuuden lyhytaikaiseen pysäköintiin. Palvelu on räätälöity erityisesti työmatkavenelijöitä ja päivämatkailijoita silmällä pitäen ollen näin ainoa laatuaan Suomessa. Keilaranta Marinaan voit jättää veneesi vain päiväksi, jäädä yöksi tai jopa pariksi. Hyödynnä mahdollisuus nauttia veneilystä arjen kiireen keskelle ja lähde suoraan toimistolta ilta-ajelulle tai työkavereidesi kanssa lounaalle Espoon ja Helsingin lukuisiin rantaravintoloihin. Metron välitön läheisyys mahdollistaa helposti veneilyn yhdistämisen osaksi kaupunki-, shopailu- tai huvittelupäivää.

Varaa ja maksa vieraspaikkasi alla olevasta linkistä vaikka samana aamuna tai etukäteen varmistaaksesi venepaikan aurinkoisena kesäpäivänä. Varausta ja maksua vastaan saat tekstiviestinä koodin satamaporttiin, joka on voimassa varauksesi ajan. Tervetuloa hyvien yhteyksien Keilaranta Marinaan!

SATAMAN WWW-SIVUT

Varattavat paikat

Oheisessa kartassa näet ennakkoon varattavien paikkojen varaustilanteen tällä hetkellä. Klikkaamalla  “Varaa Satamapaikka” nappia pääset varaamaan haluamasi paikan ja ajankohdan.

varaa_satamapaikka_80x80

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä päivävarauksissa  klo 07:00 ja vuorokausivarauksissa klo 13:00 alkaen ja paikalta tulee poistua päivävarauksissa samana päivänä klo 23:00 ja vuorokausivarauksissa seuraavana päivänä klo 13:00.

 Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.

Keilaranta Marina
Kalanokankuja 2, 02150 Espoo

info@keilarantamarina.fi

www.keilarantamarina.fi

PALVELUT


 
Ravintola
roskat
sähkö
vesi
lukko
security_icon
vp_2