Keilaranta Marina


Tervetuloa Keilaranta Marinan vierassatamaan

Keilaranta Marina tarjoaa veneilijöille mahdollisuuden lyhytaikaiseen pysäköintiin. Palvelu on räätälöity erityisesti työmatkavenelijöitä ja päivämatkailijoita silmällä pitäen ollen näin ainoa laatuaan Suomessa. Keilaranta Marinaan voit jättää veneesi vain päiväksi, jäädä yöksi tai jopa pariksi. Hyödynnä mahdollisuus nauttia veneilystä arjen kiireen keskelle ja lähde suoraan toimistolta ilta-ajelulle tai työkavereidesi kanssa lounaalle Espoon ja Helsingin lukuisiin rantaravintoloihin. Metron välitön läheisyys mahdollistaa helposti veneilyn yhdistämisen osaksi kaupunki-, shopailu- tai huvittelupäivää.

Varaa ja maksa vieraspaikkasi alla olevasta linkistä vaikka samana aamuna tai etukäteen varmistaaksesi venepaikan aurinkoisena kesäpäivänä. Varausta ja maksua vastaan saat tekstiviestinä koodin satamaporttiin, joka on voimassa varauksesi ajan. Tervetuloa hyvien yhteyksien Keilaranta Marinaan!

Keilaranta Marina on mukana PERILLE ASTI -hankkeessa.

Satamapaikka.com toteuttaa Espoossa kokeilun osana Espoo Marketing Oy:n toteuttaman Perille asti -hankkeen Rantaraitin saavutettavuuden kehittämistoimia.

Perille asti -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika -strategiaa vuosina 2017-2019. Hankkeen toteuttavat Espoo Marketing Oy, Forum Virium Helsinki, Vantaan kaupunki, Aalto yliopisto, Metropolia ammattikorkeakoulu ja Demos Helsinki.

Lue lisää PERILLE ASTI -hankkeesta

SATAMAN WWW-SIVUT

 
6aika-tunnus-rgb-c
espoorgb
eu_esr_fi_vertical_20mm_rgb
perille_asti
uudenmaan_liitto_logo_pysty
vipuvoimaaeu_2014_2020_rgb
visit_espoo

YLEISKUVA SATAMASTA


PALVELUT


 
Ravintola
roskat
sähkö
vesi
lukko
security_icon
vp_2

Varausehdot

Venepaikalle saa kiinnittyä päivävarauksissa  klo 07:00 ja vuorokausivarauksissa klo 13:00 alkaen ja paikalta tulee poistua päivävarauksissa samana päivänä klo 23:00 ja vuorokausivarauksissa seuraavana päivänä klo 13:00.

 Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan Satamaan.